Назад до Новини
media 776
Всички продукти ли ще имат намаление по време на Black Gaming Days 2022?

Не, в кампанията ще бъдат включени избрани артикули от различни марки.

Ще добавяте ли артикули по време на кампанията?

Основната част от предложенията ще бъдат публикувани със старта на кампанията, но ще добавяме единични промо артикули и в хода на промоцията.

Как мога да платя?

Предлагаме плащане с карта в сайта, банков превод, наложен платеж при получаване, с карта при получаване и на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг. Препоръчваме предваритлено плащане с карта, за да запазим стоките от поръчката ви веднага.

Мога ли да взема продукти на изплащане?

Да, предлагаме онлайн изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг. В момента може да се възползвате и от промоция с 1% оскъпяване на месец.
Промо условията важат за всички стоки над 150 лева, за 6, 12, 15, 18, 24 и 36 месечен период на изплащане. Фиксиран ГЛП от 20.76% до 21.65% в зависимост от периода на изплащане. ГПР от 22.69% до 23.98% в зависимост от цената на стоката и периода на изплащане. Кредитите се предоставят от УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД. ПРИМЕР: Вземете стока за 1000 лева, за фиксиран 12-месечен срок на изплащане с месечна вноска 93.33 лв. Фиксиран ГЛП 21.46%, ГПР 23.69%. Обща дължима сума в края на периода 1119.96 лв.

С коя фирма доставяте и може ли да се достави до офис/адрес?

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. Всички пратки могат да бъдат доставени до куриерски офис или точен адрес.
Предлага се и доставка до автомати на двете фирми, но без обемни пратки(столове, бюра).

Безплатна ли е доставката?

Първият праг за безплатна доставка е за поръчки над 50 лева до офис на СПИДИ. Всички опции може да разгледате в следващите редове:

  • До офис или автомат на СПИДИ:
    Под 50 лева цена на поръчка – 4.00 лева
    Над 50 лева цена на поръчка – безплатна доставка
  • До адрес със СПИДИ:
    Под 100 лева цена на поръчка – 6.00 лева
    Над 100 лева цена на поръчка – безплатна доставка
  • До офис или автомат на ЕКОНТ:
    Под 100 лева цена на поръчка – 6.00 лева
    Над 100 лева цена на поръчка – безплатна доставка
  • До адрес с ЕКОНТ:
    Без значение цената на поръчката – 8.00 лева
Какъв е срокът на доставка?

Повечето поръчки се обработват и изпращат в рамките на 1-2 работни дни. Поради голямото натоварване и забавяния нормалният максималняит срок за изпълнение на поръчки от наша страна е 7 работни дни. При допълнителни усложнения или забавяния клиентите ще бъдат изрично уведомени. Възможни са допълнителни забвяния от страна на избраната куриерска фирма за които GamingGear.bg / Гейм Фактори ООД не носи отговорност.

Мога ли да получа фактура?

Да, просто попълнете данните на фирмата си при поръчка и ще получите фактура с прикрепен касов бон.

Намаленията важат ли и за магазина ви във Варна?

Да, намаленията важат и за покупки на живо, но препоръчваме предварително да пуснете заявка в сайта или да ни се обадите или пишете в чата, за да подсигурим наличност на продукта, който желаете.

Продуктите имат ли гаранция?

Всички продукти, които предлагаме са директен внос от производителя или от официалния доставчик на марката за страната и идват с оригиналните си гаранционни условия (минимум 24 месеца гаранция за всички продукти без падове за мишка). При поръчка в плика на куриера ще откриете гаранционна карта и касов бон.

Имам проблем и не успявам да направя поръчката си

Моля пишете ни в чата на живо или ни се обадете и веднага ще Ви асистираме!

Упътвания и обща информация за кампанията Black Gaming Days 2022 в GamingGear.bg
  • Кампанията стартира в 00:00 на 14.11.2022г. - понеделник и приключва в 23:59 на 30.11.2022г. - сряда.
  • Повечето поръчки ще бъдат обработени и изпратени в рамките на 1-2 работни дни от направата им. Максималният срок за обработка и изпращане на поръчка в кампанията е 7 работни дни. При усложнение или забавяне извън този срок, клиентите ще бъдат изрично уведомени. Възможни са забавяния от страна на куриерските фирми, за които GamingGear.bg / Гейм Фактори ООД не носи отговорност.
  • Офертите са валидни само за физически и юридически лица на територията на България и доставките се извършват само на територията на страната.
  • Предлаганите продукти са с ограничени количества. GamingGear не се ангажира с осигуряване на допълнителни количества или подмяна на стоките при изчерпване.
  • Стандартните условия за доставка важат и в кампанията. Може да ги откриете тук.
  • Клиентите имат право да поръчват над един брой от артикулите, но GamingGear.bg си запазва правото да ограничава количествата до 1бр от артикул при изчерпване на количествата или по своя преценка.
  • Продуктите се считат за резервирани след потвърждение по телефон от служител на GamingGear.bg. Добавянето в кошница и правенето на поръчка не представляват резервиране.
  • Общите условия на GamingGear.bg важат по време на кампанията, ако в настоящото допълнение не е предвидено друго.
  • Общи условия на кампанията можете да откриете на този линк

Запиши се сега, за да получиш на време информация за нашите феноменални промоции

loading...