Назад до Новини

Често Задавани Въпроси

Безплатна ли е доставката?

Първият праг за безплатна доставка е за поръчки над 50 лева до офис на СПИДИ. Всички опции може да разгледате в следващите редове:

До офис на СПИДИ:

Под 50 лева стойност на поръчката – 4.00 лева 
Над 50 лева стойност на поръчката – безплатна доставка


До адрес със СПИДИ:

Под 100 лева стойност на поръчката – 6.00 лева 
От 100 до 200 лева стойност на поръчката - 5.00 лева
Над 200 лева стойност на поръчката – безплатна доставка

 
До офис на ЕКОНТ:

Под 100 лева стойност на поръчката – 6.00 лева 
Над 100 лева стойност на поръчката – безплатна доставка


До адрес с ЕКОНТ:

Без значение стойност на поръчката – 8.00 лева 

Какъв е срокът на доставка?

Повечето поръчки се обработват и изпращат в рамките на 1 до 2 работни дни. Поради голямото натоварване и забавяния нормалният максималният срок за изпълнение на поръчки от наша страна е 5 работни дни. При допълнителни усложнения или забавяния клиентите ще бъдат изрично уведомени. Възможни са допълнителни забавяния от страна на избраната куриерска фирма за които GamingGear.bg / Гейм Фактори ООД не носи отговорност.

Как мога да платя?

Предлагаме плащане с карта в сайта, банков превод, наложен платеж при получаване, с карта при получаване и на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг. Препоръчваме предваритлено плащане с карта, за да запазим стоките от поръчката ви веднага.

С коя фирма доставяте и може ли да се достави до офис/адрес?

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. Всички пратки могат да бъдат доставени до куриерски офис или точен адрес.
Предлага се и доставка до автомати на двете фирми, но без обемни пратки(столове, бюра).

Мога ли да получа фактура?

Да, просто попълнете данните на фирмата си при поръчка и ще получите фактура с прикрепен касов бон.

Намаленията важат ли и за магазина ви във Варна?

Да, намаленията важат и за покупки на живо, но препоръчваме предварително да пуснете заявка в сайта или да ни се обадите или пишете в чата, за да подсигурим наличност на продукта, който желаете.

Продуктите имат ли гаранция?

Всички продукти, които предлагаме са директен внос от производителя или от официалния доставчик на марката за страната и идват с оригиналните си гаранционни условия (минимум 24 месеца гаранция за всички продукти без падове за мишка). При поръчка в плика на куриера ще откриете гаранционна карта и касов бон.

Мога ли да взема продукти на изплащане?

Да, предлагаме онлайн изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг. В момента може да се възползвате и от промоция с 1% оскъпяване на месец.
Промо условията важат за всички стоки над 150 лева, за 6,12,15,18,24 и 36 месечен период на изплащане. Фиксиран ГЛП от 20.76% до 21.65% в зависимост от периода на изплащане. ГПР от 22.69% до 23.98% в зависимост от цената на стоката и периода на изплащане. Кредитите се предоставят от УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД. ПРИМЕР: Вземете стока за 1000 лева, за фиксиран 12-месечен срок на изплащане с месечна вноска 93.33 лв. Фиксиран ГЛП 21.46%, ГПР 23.69%. Обща дължима сума в края на периода 1119.96 лв.

loading...